Ova web stranica koristi kolačiće (Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva.
Nastavkom pregleda stranice marsh.hr slažete se sa korištenjem kolačića prema našoj cookie policy.  
Marsh Hrvatska

Marsh, vodeća tvrtka za poslove posredovanja u osiguranju i savjetovanje o rizicima, surađuje sa svojim klijentima na utvrđivanju, oblikovanju i realizaciji specifičnih inovativnih osigurateljnih rješenja koja im pomažu da zaštite svoju budućnost i napreduju. Ima oko 30.000 zaposlenika koji međusobno surađuju kako bi pružili savjete i izvršavali transakcije za klijente u više od 130 država. Marsh je član Marsh & McLennan Companies (oznaka na burzi: MMC), globalne tvrtke za pružanje profesionalnih usluga sa 60.000 zaposlenika diljem svijeta i godišnjim prihodom od preko 12 milijardi $, a koja u sastavu ima i Guy Carpenter, specijaliziranu tvrtku za upravljanje rizikom i reosiguranje; Mercer, pružatelj usluga osiguranja osoba i povezanih financijskih savjeta; i Oliver Wyman, tvrtka za savjetovanje u poslovima upravljanja.

Marsh Hrvatska je osnovan 2000. godine i danas predstavlja najutjecajnijeg i najprepoznatljivijeg brokera na tržištu osiguranja u hrvatskoj. Služimo našim klijentima primjenom stručnih znanja, ostvarujući im time dodatne pogodnosti, neovisno o veličini i vrsti djelatnosti kojom se bave. Marsh Hrvatska obavlja svoju djelatnost prema  Zakonu o osiguranju, u skladu sa pravilima i propisima domaćeg nadzornog i regulatornog tijela HANFA-e (Hrvatska agencija za nadzor financijskih usluga).

Marsh Hrvatska trenutno ima tim od 9 (devet) zaposlenih i svi zaposlenici imaju dozvolu (licencu) za obavljanje poslova posredovanja u osiguranju i reosiguranju izdanu od strane nadzornog tijela. Trenutno Marsh Hrvatska uspješno plasira oko 30 milijuna kuna premije.


Marsh Hrvatska sjedište
Marsh d.o.o.
Ulica grada Vukovara 271
10000 Zagreb, Hrvatska
+385 1 6060400
marsh.hrvatska@marsh.com